fest

Ingenting är för litet att fira! Varför inte slå på stort för det lilla och njuta av en riktigt rolig fest tillsammans med de du gillar bäst! 

Festligheter för alla tillfällen

Vad tänker du på när det är dags att bjuda in till fest? Ser du framför dig ett riktigt härligt event som du kan få njuta av tillsammans med dina nära och kära? Eller tänker du kanske på alla förberedelser som ska fixas och disken som någon måste ta hand om? Tänker du på det senare då hjälper vi gärna till så att du kan få fokusera på det roliga istället!

Det är kanske inte alla som tänker på det om man inte har planerat en större tillställning tidigare men festen kommer ju inte av sig själv utan innebär en hel del jobb. Detta innebär ibland att huvudpersonen istället väljer att resa bort för att man helt enkelt inte orkar med all planering. Här kommer vi mer än gärna in och hjälper till med det som du vill bli avlastad med! Vi kan hjälpa till med allt från att hitta den perfekta lokalen till att se till att det blir städat efteråt. Vill ni hålla i vissa delar själva går det också bra, vi finns här som ett stöd för er så ni bestämmer! 

__________________________________________________________________________________________________________________

NW Event & Möten är en fullservice event och mötesbyrå från Varberg. Vi skräddarsyr alltid en unik lösning utifrån dina behov. Är du intresserad av våra andra områden, exempelvis Konferens och Kick-offTeambuilding, Jubileum/Gala eller övriga Event så tveka inte att höra av dig till oss. 

Här nedan kan ni inspireras av några fester som vi arrangerat tidigare. Önskar ni också hjälp med planeringen så är det bara att höra av sig! 

Kontakta oss

Tidigare events

Varbergs Största After Work
Fest

Varbergs Största After Work

Blomstrande trädgårdsfest
Fest

Blomstrande trädgårdsfest

Magisk 50-årsfest
Fest

Magisk 50-årsfest

Invigningskalas
Fest

Invigningskalas

Visa fler +
Kreera web&design Logo