PROJEKTLEDNING

VI KAN HJÄLPA DIG MED HELA PROJEKTET ELLER ENDAST EN UTVALD DEL, DU BESTÄMMER! 

FRÅN DET LILLA TILL DET STORA

Ett arrangemang innefattar många olika delar och vi hjälper dig gärna med helheten från A till Ö. Är det endast ett specifikt område som du önskar få hjälp med så ordnar vi självklart det med! 

Inget projekt är riktigt det andra likt och vi hjälper er gärna att skräddarsy ett upplägg som passar just er! Nedan listar vi olika arbetsuppgifter som vi kan vara behjälpliga med. Hör gärna av er för så väl det stora som det lilla så hittar vi säkert en lösning som passar just er! 

 

NW Event & Möten kan hjälpa er med: 

Idéer och förslag - Vill ni hitta på något nytt, få förslag på programupplägg, konferens destinationer eller övrigt så hjälper vi er gärna med olika idéer och förslag. 

Bokningssystem & Inbjudan - Vi använder oss av ett digitalt bokningssystem där man kan skapa inbjudningar, utskick, digitala biljetter, fakturor och utvärderingar. Mycket tid går att spara in med ett bokningssystem och du får en snabb och enkel kommunikation med dina deltagare. Bokningssystemet går att använda för både större och mindre arrangemang och går självklart att layoutanpassa. Besök gärna vårt testevent för en överblick på hur det kan se ut. 

Införsäljning & Sponsring - Vid större evenemang jobbar kunden ibland med införsäljning av sponsorpaket eller liknande. Då vi har stor säljerfarenhet på kontoret kan vi gärna påta oss att hjälpa er även med säljarbetet. 

Budget & Fakturering - Beroende på storleken av eventet kan budgeten vara mer eller mindre omfattande. Vi hjälper er gärna att ta in offerter för alla delar av projektet som vi sammanställer åt er i en budget. Vill ni sköter vi ekonomin så ni endast får en faktura istället för flera olika. Önskas det hjälp med fakturering för ett projekt till sponsorer eller biljettköpare hjälper vi gärna till med det också. 

Planering - Inom planering av ett projekt ingår såklart många olika delar beroende på vad det är för typ av event som ska genomföras. Vi kan t.ex. hjälpa er med att: ta fram detaljerade körscheman, ha kontakt med alla underleverantörer (hotell, artister, lokaler, restauranger, aktiviteter, föreläsare, tekniker, m.m.), ordna med transport och logistik, deltagarhantering, planritningar över möblering i lokalen, hyra in personal och mycket mer. 

Marknadsföring & Layout - Har ni en grafisk profil så hjälper vi er gärna att ta fram eventmaterial som följer den. Exempel på eventmaterial vi tagit fram till kunder är: inbjudningar, bordskartor, placeringskort, skyltar, presentationsbakgrunder, back-drops till fotografering, roll-ups, profilkläder och namnskyltar m.m. För större grafiska uppdrag tar vi hjälp av underleverantörer som är experter på området. 

Aktiviteter - Vi har våra egna teambuildningskoncept som du kan läsa mer om under våra tjänster. Alla dessa aktiviteter är från början specialframtagna till specifika kunder. Så har du en idé om rolig aktivitet som du skulle vilja genomföra så hjälper vi er gärna att ta fram ett nytt koncept helt efter era önskemål och vår erfarenhet. 

Genomförande - Självklart är vi med under genomförandet av projektet för att se till att allt går som planerat och finnas som ett stöd till er. Vid större evenemang tar vi även med och ansvarar för eventpersonal. 

Utvärdering - Det är alltid spännande och lärorikt att ta reda på vad deltagarna tyckte om arrangemanget. Vi hjälper er gärna att ta fram, skicka ut, sammanställa, presentera och analysera en utvärdering för er. 

__________________________________________________________________________________________________________________________

NW Event & Möten är en fullservice event och mötesbyrå från Varberg. Vi skräddarsyr alltid en unik lösning utifrån dina behov. Är du intresserad av något av våra områden:
- Konferens och Kick-off
Jubileum
Fest
Teambuilding

 

 

Kontakta oss

Tidigare events

Hållbarhetsdagen Halland
Projektledning

Hållbarhetsdagen Halland

Världsrekord i champagneprovning
Projektledning

Världsrekord i champagneprovning

Bokningssystem
Projektledning

Bokningssystem

LAG-VM i bordtennis
Projektledning

LAG-VM i bordtennis

Visa fler +
Kreera web&design Logo