Jubileum & Gala

När det är dags att fira ett jubileum eller anordna en gala så hjälper vi er gärna! 

ÄR DET DAGS ATT FIRA?

Det är en viss känsla med att få fira ett jubileum eller gala. Känslan kan vara allt från storslagen till personlig men brukar alltid genomsyras av väldigt mycket glädje och stolthet.

Börjar ert företag att närma sig ett jubileum eller vill ni anordna en gala för att uppmärksamma och hylla duktiga individer eller team? Då är det ett bra tillfälle att ta lite hjälp utifrån. Vi kommer gärna in och hjälper er med planeringen så att ni själva får njuta av tillställningen till fullo. Vi har erfarenheten av eventskapande i stort och smått format och erbjuder skräddarsydda lösningar som garanterar att ditt jubileum eller gala blir en framgång som kommer att glittra i historieböckerna. Med vår erfarenhet, passion och noggrannhet ser vi till att leverera en oförglömlig upplevelse som imponerar på både gäster och medarbetare.

När det kommer till jubileumsevenemang handlar det om att fira åren av hårt arbete, prestationer och framgångar. Vi förstår vikten av att skapa en atmosfär som genomsyras av firandets glädje och erkännande av ditt företags prestationer. Med vår hjälp kommer ditt jubileumsevenemang att vara en hyllning till företagets historia och en möjlighet att förstärka banden med kunder, samarbetspartners och anställda. Om ni planerar en lyxig gala för att fira företagets framgångar, så tar vi hand om varje detalj för att skapa en minnesvärd och elegant upplevelse. Från den första konsultationen till det sista avslutande applåden ser vi till att varje aspekt av din gala är perfekt genomförd.

Oavsett format, storlek eller destination tar vi hand om planering, dekoration, underhållning och genomförande, så att ni kan slappna av och njuta av firandet!

__________________________________________________________________________________________________________________

NW Event & Möten är en fullservice event och mötesbyrå från Varberg. Vi skräddarsyr alltid en unik lösning utifrån dina behov. Tveka inte att höra av er om ni är intresserade eller har frågor om våra andra områden:

- Konferens
- Kick-off
- Teambuilding

- Fest
- Övriga Event 

Här nedan kan ni inspireras av några tidigare jubileum och galor som vi arrangerat. Hör gärna av er för vi har fler idéer! 

Kontakta oss

Tidigare events

VarbergsGalan 2024
Jubileum & Gala

VarbergsGalan 2024

Galornas Gala
Jubileum & Gala

Galornas Gala

20-årsjubileum med känsla
Jubileum & Gala

20-årsjubileum med känsla

30-årsjubileum i en förvandlad lagerlokal
Jubileum & Gala

30-årsjubileum i en förvandlad lagerlokal

Visa fler +
Kreera web&design Logo