Konferens & Kick-off

Träffas utanför era vanliga jobbroller och bygg upp teamet. 

Svetsa samman gänget

En, två eller flerdagars konferens / kick-off? På hemmaplan eller långt borta? Vi hjälper gärna till med allt! 
Från boende, transport och mat till aktiviteter och underhållning. Tips på inspirerande föreläsare och ett engagerande programupplägg bidrar vi gärna med.

Kort sagt: vi kan hjälpa er med hela konferensresan/kick-offen så att ni får tid över till annat. 

Konferenser och kick-offer är viktiga tillfällen för företag att samla sina medarbetare, utbyta idéer och fokusera på gemensamma mål. Vi hjälper mer än gärna till så att er nästa konferensresa eller kick-off blir en framgångsrik och minnesvärd händelse. Vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som passar era specifika behov och mål. Vi börjar med att lyssna noggrant på era önskemål och förstå er vision för evenemanget. Oavsett om ni planerar en mindre kick-off för att samla teamet eller en konferensresa vill alltid skapa ett upplägg som överträffar era förväntningar.

En framgångsrik konferensresa eller kick-off kräver en noggrann planering och koordinering av olika element. Med stor erfarenhet av dessa slags evenemang kommer vi kunna ta hand om detaljer, inklusive logistik, boende, mat och dryck, teknik och underhållning. Ni kan luta er tillbaka och fokusera på era företagssyften medan vi tar hand om allt det praktiska.

__________________________________________________________________________________________________________________

NW Event & Möten är en fullservice event och mötesbyrå från Varberg. Vi skräddarsyr alltid en unik lösning utifrån dina behov. Tveka inte att höra av er om ni är intresserade eller har frågor om våra andra områden:

Jubileum eller Gala
Teambuilding
Fest 
- Övriga Event

Nedan kan ni inspireras av några konferenser och kick-offer som vi arrangerat tidigare. Vi har många förslag, hör gärna av er så delar vi med oss! 

Kontakta oss

Tidigare events

Kick-off till ICEHOTEL
Konferens & Kick-off

Kick-off till ICEHOTEL

Solig utlandskonferens
Konferens & Kick-off

Solig utlandskonferens

Hållbarhetsresa till Åre
Konferens & Kick-off

Hållbarhetsresa till Åre

Visa fler +
Kreera web&design Logo